Min nye hobby – at hækle

Så fik jeg en ny hobby – igen… Det er ikke altid, de holder lige lang tid. Som regel sker der det, at når jeg synes, jeg kan det, stopper interessen. Så er der jo ingen udfordring i det mere. Jeg befinder mig bare rigtigt godt i udviklings- og udforskningsfasen. Når jeg så når til “bare” at gøre, går jeg lidt død i det.

Men for et par år siden blev der sået små frø i mig mht. hækling. En dag snakkede jeg med en af mine hæklende kollegaer, som faktisk troede jeg kunne hækle. Hun sagde, hun ikke kunne finde ud af at lave en magisk ring og altid fik sin veninde til at lave dem for sig. Jeg tænkte “det kan da ikke være så svært – det skal jeg nok få lært”. Og så gik jeg hjem og lærte mig selv at lave en magisk ring samme dag. Jeg må have lavet de første 30 ringe den dag for at fange og forstå teknikken.

Min første magiske ring – der lykkedes 😜

Og så var næste udfordring at lave et eller andet, der lignede noget. Noget småt og nemt. Det blev til denne lille sprutte:

Mit første hækleprojekt

Der gik ikke mindre end 15 magiske ringe til den. Og de fleste blev lavet om op til 2-3 gange, før jeg synes de så ordentlige ud.

Det gik ok – der er sikkert mange fejl og huller, men den er godkendt af pigerne. Så godkendt, at de begyndte at bestille den i flere farver.

Next stop: Vibe Mais skildpadde.

Igen – langtfra perfekt, men der var kamp om at få den, allerede før den var færdig.

Siden er det blevet til flere dyr og nogle ret pæne nogle, hvis jeg selv skal sige det. Her er et lille udpluk:


Det går efterhånden ret godt, synes jeg og hvor er det hyggeligt og afstressende.

Det er endda afstressende for familien. Hunden får sig en blunder. Manden siger, han bliver helt rolig, når jeg sidder og hækler. Og børnene giver mig ro, fordi de gerne vil have jeg bliver hurtigt færdig.

Men så er det også nu jeg begynder at blive rastløs eller utålmodig. Nu skal der ske noget “andet”. Og det behøver ikke være meget, men bare noget andet, jeg skal lære. Så jeg har lige nu kastet mig over ikke mindre end 4 nye ting; en hagesmæk og er par babyfutter til kollegaen der såede frøet, og som nu er på barsel, diverse karklude og en bobbelpung.

Der kommer der billeder af løbende på Instagram (@homeandheartdk)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *