Mig og min Bullet Journal


Der er opstået et nyt begreb i verden, der hedder Bullet Journaling. Det er et – for mig – nyt begreb, som samler alt, hvad jeg har brug for i ét! Altså sådan struktur-mæssigt! Det er små gule post-its, dagbog, tegneblok, indkøbsseddel, kalender, lister og meget meget mere samlet i ét. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge det til.

Der er faktisk hele Instagram-profiler, der kun handler om, hvordan man bruger en Bullet Journal. Det er et begreb, der er ‘opfundet’ af en amerikaner ved navn Ryder Carroll, som er bosat i Brooklyn, NY. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med at nogen har ‘opfundet’ det, men… han har godt nok formået at udvikle en bog, der kan alt det, den skal kunne og som jeg før har brugt kalender, Evernote, ternede blokke og diverse lapper papir til. Hvis man har været forbi min Instagram-profil inden for de sidste uger, har man nok set, at det har drejet sig en del om en lille sort bog og en håndfuld tusser. Det er Bullet Journal.

Mit Bullet Journal sæt

Der ligger altid mindst et to notesbøger i mine gemmer – “for a rainy day”. Som barn kunne stå og savle over skrive-baren i boghandlen – eller det er jeg vist ikke helt kommet mig over endnu.

Jeg har da også afprøvet i flere forskellige udgaver at have en notesbog med mig, men det har aldrig helt været godt nok.

Men selv om det er smart med denne bog og jeg kan være både struktureret og kreativ på en gang, så dør den almindelige kalender (læs: den delte Google-kalender) og Evernote ikke lige med det samme. Man skal jo skifte bog en gang i mellem og så synes jeg bare, det er nemmere, at f.eks. opskrifter og ønskesedler ligger i en sky, som jeg altid kan tilgå. Altså, jeg har da også en side i min bog til ønsker, men det er til, når jeg er på farten og lige kommer i tanker om et eller andet, jeg kunne ønske mig eller jeg kunne give en anden engang ved lejlighed.

Min bog er sort, men den fås i mange forskellige farver og man kan nogen steder i verden endda bestille dem helt custom-made. Jeg kunne ikke finde den tættere på end i Sverige og der kunne jeg kun få den i sort. Fair nok – det skal jo lige fange an. Jeg har på fornemmelsen, at når tiden kommer til at købe den næste bog, så er den kommet til Danmark og i mange flotte farver.

Månedlig tracker

Ugekalender

Future log

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *