Midnatsblå – det nye sort


Jeg kan mærke, der begynder at skal ske noget med indretningen. Nu hvor vi bruger mere tid på indersiden af huset end udenfor, begynder det at krible i indretningsgenet igen.

Måske er det også fordi jeg er faldet for denne lækre natsorte blå farve:

hague-blue-farrow-ball-paint-lid2

Jeg har været lidt på navnejagt og har fundet ud af, at den, som ethvert kært barn, har mange navne. Den kan f.eks. hedde både navy, sortblå, nautilus og mørk denim, men den, jeg synes passer bedst, er midnatsblå, for jeg er helt vild med farven, når den er helt mørk, næsten natsort og gerne mat.

Det første sted jeg for alvor så farven, var i Ikea. De havde indrettet et helt soveværelse i blå med blå på. Det var lidt for meget, syntes jeg dengang. Nu kan jeg godt se meningen. Utroligt, som man kan ændre smag, hvis bare man bliver bombarderet nok… Uhyggeligt!

Det virker som om, at ligegyldigt hvor man kigger hen for tiden, så er den der, den blå farve. Det er helt sikkert en farve, vi kommer til at se meget mere til og forhåbentlig får jeg også et par ting ind i hjemmet i den farve.

Blå har ellers været bandlyst, efter jeg næsten begyndte at få små kløende knopper over 90’ernes koboltblå, der overtog alle teenageværelserne, lige før der dukkede kinesiske tegn op overalt (hvad gik det egentlig ud på???).  Jeg har styret udenom længe og det nærmeste, jeg er kommet til at putte noget blåt i vores hus, er en turkis eller aqua…

MEN! Man har jo altid lov at ændre mening og jeg er sikker på den ville passe superflot til den gule farve (som jeg ellers også har haft det lidt stramt med tidligere) og lidt rustikt træ.

Hvis ikke du er faldet for farven endnu, kan du se nogle af de ting, jeg synes er lækre herunder. Og det fede er at det fås i alle prisklasser – lige fra små glasflasker fra Søstrene Grene til en helt sofa fra Normann Copenhagen. Du bestemmer selv, hvor meget det skal fylde og hvor meget det må koste dig.

De to nederste er nok lige lidt over mit budget, men flotte er de.

You may also like...

2 Responses

  1. Joan siger:

    Det også en super lækker farve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *