Man er vel jyde…

FullSizeRender

Det er en hel videnskab at have et pænt, funktionelt hjem med lækre ting som både børn og mand også kan/gider bruge.

Mange gange er det pæne ikke det mest funktionelle og i min familie og for mig selv er det funktionelle og praktiske det vigtigste – men samtidig går jeg meget op i æstetikken. Når de to ting går op i en højere enhed, er jeg så tæt på lykkelig, som man kan blive over materielle ting…

Forrige nytår gav min mand og jeg hinanden et løfte: Vi køber kun det vi VIRKELIG vil have. Ingen halve løsninger, ingen hovsa-løsninger. Det sparer os (mig) for en masse impulskøb og giver os dermed lidt ekstra luft i økonomien til det vi virkelig gerne vil have = de lidt dyrere (bedre) ting.

Med det mindset bliver vores indretning dermed selvfølgelig også lidt mere ‘klassisk’, fordi vi sparer sammen og køber noget vi er vilde med og satser på, at det skal være en del af hjemmet i en rum tid.

Heldigvis synes jeg, den klassiske nordiske stil er den bedste stil i verden (lige nu…). Og så gør det jo ikke noget, at basismøblerne er meget klassiske i sort, hvid, grå og træ. Så kan man jo altid finde nogle lækre farvede ting at sætte ind for at løfte det hele lidt.

Dermed ikke sagt at vi kun køber de dyre mærker. Nej, vi køber mindst lige så mange smarte ting i f.eks. IKEA af den simple årsag at de simpelthen har en helt masse geniale løsninger, der er pæne (eller kan transformeres til noget pænt) og funktionelle. Og hvis de ikke har det vi leder efter, har vi en fornemmelse af, at hvis der er noget, vi mangler, skal vi bare sige det højt, når vi er i IKEA og Vupti!! så er det på hylderne ½ år efter 🙂 Det er selvfølgelig ren indbildning, men super praktisk 🙂

Vi køber også af og til ting på dba.dk og via diverse facebookgrupper. Hvorfor give fuld pris for noget nyt, når man kan købe noget der ser lige så nyt ud til halv pris??? Man er vel jyde!

Nogen ting kan man bare ikke købe og når man som mig elsker at sidde og nørde med lim, saks, blyanter og tusser, så kommer man også nogen gange til at lave nogen ting til hjemmet. Det er mest tegninger/billeder, for det er der min første kærlighed er opstået. Men det sker da også, at jeg kommer til at lave et eller andet, jeg lige synes der mangler. Og til min mands store ærgrelse kommer der da også en del idéer der på en eller anden måde kommer til at involvere ham…

Bl.a. manglede jeg en gul lampe til min stue, og jeg var helt vild med ball-lamperne, men havde kun et par stykker til at ligge i rød. Jeg ville også gerne have en lidt pænere overgang fra lampe til ledning end der var, så jeg fandt en del fra en anden lampe. Hvad gør man så? Man finder en gul og en sort spraymaling, køber en ny sort ledning (det var her manden kom ind i billedet) og så har man en gul lampe. Den hænger nu og pynter i stuen – og lyser op selvom den ikke er tændt 🙂

IMG_6731

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *