Indretning med farver

Personligt er jeg rigtigt meget til det sort/hvide. Det gælder både grafiske print, fotografier eller indretning. Men det er nu også lækkert med et frisk pust af farve en gang i mellem. Lige nu er jeg helt vild med gul, rosa og mint/Aqua og BLOMSTER – altså den levende slags!!!. Jeg synes det sammen med alle vores sorte, hvide og grå ting giver en dejligt sommerlig følelse.

Indtil i vinters var vores vægge i stuen enten lyseblå eller brune. Og så havde vi en lyseblå tapetvæg med guld og brunt mønster på. Vores sofahjørne var meget hyggelig, nærmest som en lille hule. Men da jeg regnede efter og fandt ud af at det var 5 år siden, vi havde lavet det sådan, kunne jeg godt mærke trangen til at gøre noget andet – til at lysne op og få lidt højere til loftet.

Den nordiske stil har altid tiltalt mig, men samtidig gider jeg ikke mit hjem ligner alle andres. Jeg kan godt lide at der er sjæl i hjemmet. Det er også en af grundene til at jeg elsker naturmaterialer som træ, sten og glas. Jeg synes, det er skønt med noget ‘levende’ i hjemmet…

Jeg er også rigtig glad for planter i hjemmet. Jeg elsker blomster – både inde og ude. Men jeg er en DØR til at passe dem. Jeg har efterhånden slået flere planter ihjel end fluer. Men nu har jeg åbenbart fundet nogle af de få planter, der valgt at det er bedre at bo her end i affaldsbunken. Dem tager vi i et andet indlæg…

Nu er jeg så endelig nået dertil at jeg er begyndt at gøre noget for af få farverne ind i hjemmet. Og husk nu jeg er jyde, så det må helst heller ikke koste noget 😉

I næste indlæg vil jeg vise hvad jeg har fået en af de mange gråvejrsdage her i sommerferien til at gå med. Billedet er en lille forsmag på det.image (2)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *